ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

Kjøp av biler

Dersom du står overfor høye reparasjonskostnader for kjøretøyet ditt, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er interessert i å kjøpe biler, enten de har mindre eller større skader. Som et selskap som årlig reparerer flere hundre biler, anvender vi biler med skader enten som reservedeler eller reparerer dem når vi har tilgjengelig kapasitet. Derfor kan det være økonomisk fordelaktig for deg å selge bilen din til oss.

Dersom reparasjonen av bilen din blir kostbar, kan du vurdere å selge den til oss. Vi aksepterer biler med både mindre og mer omfattende skader. Disse bilene blir enten brukt som reservedeler eller reparert av vårt erfarne team når det passer inn i vår kapasitetsplan. Å selge bilen til oss kan gi deg en god og praktisk løsning i stedet for å håndtere høye reparasjonskostnader.

Ved å velge å selge bilen din til oss, kan du dra nytte av en enkel og smidig prosess. Ta kontakt med oss, og vi vil gjerne vurdere bilen din og gi deg et rettferdig tilbud basert på tilstanden og reparasjonsbehovene. Enten det er mindre bulker eller større skader, er vi interessert i å utforske muligheten for å kjøpe kjøretøyet ditt.

© Copyright 2023